test
 

REIZEN NAAR TIBET

Deze site REIZENNAARTIBET.NL is bedoeld om u snel en adequaat te informeren over Tibet en de reismogelijkheden. Het doel is om u te helpen een goede keuze te maken voor uw reis naar Tibet en de Tibetaanse gebieden in andere Chinese provincies.

De site is verdeeld in drie hoofdonderwerpen:

  • Achtergronden: Wat is Tibet nu eigenlijk voor een gebied?
    De achtergronden van Tibet, de geschiedenis, de geografie, de cultuur. Een korte introductie op die informatie die uw reis extra interessant kan maken.
  • Reisinformatie: Wat moet ik me voorstellen bij het reizen in Tibet?
    Hier vindt u informatie over de praktische kant van het reizen. Hoe zit het met zaken als gezondheid, geld, veiligheid en nog veel meer.
  • Bestemmingen: Wat zijn de belangrijkste reisbestemmingen in Tibet en in de Tibetaanse gebieden in de provincies eromheen?
    Bij iedere stad vindt u een korte introductie, de bezienswaardigheden die het meest interessant zijn, enkele hotels en links naar de reizen van dé specialist VNC Asia Travel met deze bestemming (organiseert sinds 1979 reizen naar Tibet).

TIBET OPEN

In 2013 is Tibet (de 'Tibet Autonomous Region') weer open, voor groepen én individuele reizigers. Bent u geïnteresseerd om naar Tibet te reizen? Zie www.vnc.nl/tibet voor de mogelijkheden.

TIBET: HET AANBOD AAN REIZEN

Tibet

Deze site is mogelijk gemaakt door VNC Asia Travel, al bijna 40 jaar dé China-specialist in Nederland.

VNC Asia Travel biedt reizen naar China/Tibet en vele andere bestemmingen in Azië.